Hengityssuojaimet

Jonaspro on uudenlainen kasvoja myötäilevä FFP2 suodatinluokan suu- ja nenäsuojain. Suojaimessa on vaihdettava suodatin, joka suojaa tehokkaasti ilman epäpuhtauksilta. Jonaspro estää myös nestemäisten hiukkasten kuten yskimisen tai aivastelun kautta leviävien pisaroiden siirtymistä ilman välityksellä.

Jonaspro hengityssuojainta on miellyttävä käyttää sisällä tai ulkona. Suojain kiinnittyy mukavasti kasvoille pehmeillä korvalenkeillä. Vaihdettava suodatin kiinnittyy tukevasti tarrakiinnityksellä ja se on helppo asettaa paikalleen.

Suojaimen riittävän suuri hengitysaukko ja suodattimen materiaali takaavat yhdistelmälle riittävän pienen hengitysvastuksen. Suojain pysyy hyvin muodossaan siinä olevan metalliverkon ansiosta.

Suojain on valmistettu pehmeästä polyeteenivaahdosta. Nenäpuristimen ja pehmeän tiivistenauhan vuoksi suojain istuu mukavasti kasvoilla. Suodatinkankaan rakenne torjuu tehokkaasti jopa 3 um:n hiukkasia (suodatintaso yli 99%).

Suodattimet eivät ole pestäviä. Suodatin on hyvä vaihtaa uuteen, kun sen väri alkaa tummua. Yskimisen tai aivastelun pisaroilta suojattaessa suodatin tulee vaihtaa useammin hyvää käsihygieniaa noudattaen. Kasvo-osa voidaan puhdistaa nestemäisellä pesu- tai desinfiointiaineella.

Suojainta on saatavilla kahta eri kokoa, suurempi (M-L) ja pienempi (S). Jonaspro pakkaus sisältää 10 suodatinta. Suodattimia voi ostaa erikseen 20 suodattimen pakkauksissa.

Suodatinluokka on FFP2

Tutkimukset: Suodatin Nelson Laboratiories 231689, 231690

Tuotteet

 • Ei varastossa!
  Valitse vaihtoehdoista

  Jonaspro, hengityssuojain

  38,00
 • Valitse vaihtoehdoista

  Jonaspro, irtosuodattimet

  24,00