Jonas på svenska


Luftvärmaren skyddar mot kyla
Jonas värmemask är en trygg och pålitlig hjälp att vistas ute i låga temperaturer. Värmemasken håller kroppen varm och skydar luftvägar och blodomloppssystem mot köld. Värmaren har en stålnät, som lagrar utandningsluftens värme och använder den till uppvärmning av inandningsluften. Värmaren fuktar också den torra kalla uteluften så att den blir behaglig att inandas.

Styrka efter temperatur och ändamål
Jonas värmemasker finns av olika typ. Jonaset värmaren fästes under halsduken, huvan eller linningen. Beroende på utetemperaturen och Din egen prestationsnivå kan Du använda antingen den tunnare vita värmaren eller den effektivare blåa värmaren. Jonaset halsdukar, huvor och linningar är färgrika accessoirer till Din klädsel. Jonasport värmaren fästes enbart med häftbanden. Genom att böja lätt stålneten kan man forma värmaren efter sitt eget ansikte.

Du kan ha varmt åven när Du arbetar och idrottar i kyla
För dem som arbetar eller idrottar aktivt i låga temperaturer, är luftvärmaren ett oersättligt hjälpmedel. Speciellt bra lämpar sig Jonas produkter för astmatiker samt människor med lungsot eller hjärtsjukdomar. Den varma luften är lätt att inandas och har en fördelaktig inverkan på kroppens energiförbrukning. Du kan njuta av friluftsliv och motion också i stark köld.

Återförsäljning i Sverige:
Firma Bringmma Försäljning
Ingvar Jansson
Lima Kersbacken 12
793 32 Leksand, Sverige
Tel-Fax: 0247-10158

Tillverkare: Suomen Jonas Oy
Y 0114325-7


Nyhet! Jonaspro andningsskydd

Jonaspro är ett nytt andningsskydd som följer ansiktets form. Det skyddar mot pollen- och gatudamm och andra luftburna partiklar. Andningsskyddet har ett utbytbart filter som effektivt filtrerar bort luftburna partiklar. Tygets struktur i filtret stoppar effektivt pollen och annat damm, till och med partiklar av storleken 3 um. Samtidigt är dess andningsmotstånd mycket lätt.


Jonas Pro

Jonaspro andningsskydd är bekvämt att använda både inomhus och utomhus när du behöver skydd mot orenheter. Jonaspros skydd fästes komfortabelt mot ansiktet med mjuka gummiband runt öronen. Det utbytbara filtret sitter stadigt i skyddet med kardborreband, och det är enkelt att sätta på plats.

Patent och modelskydd
EU 001889296-0001
EU 001889296-0002
NO 083318
USA 383,537
Pat. SF 101679

Suomen Jonas Oy     -     PL30, FIN 00661 HELSINKI     -     Tel +358-9-7243 538, fax +358-9-7242 946     -     E-mail: jonas@jonas.fi